Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Her kan du følge med, når vi lancerer nyt til aktiviteter i haven. Vores plantesæt til børn er et rigtig fint udgangspunkt til fælles aktivitet og læring for hele familien, men også for børnene selv til at følge de plantede frø blive til spirer og sidenhen til planter, der bliver til smukke blomster eller grøntsager man kan høste og spise. 
Her i vores nyhedsbrev sender vi dig også indimellem gode tilbud og fortæller om kommende spændende Ailefo nyheder.

Du får tilmed 50 kr at shoppe for i vores webshop, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.Hvis du ikke ser vores bekræftelsesmail i din indbakke, så tjek venligst din bakke for uønskede mails.
Tilføj Ailefo til dine kontakter, og vores nyhedsbrev vil fremover blive vist i din indbakke.
 

Ailefo vil bruge de oplysninger, du giver i denne formular, til at sende dig emails fra os samt målrettet online marketing. 
Du kan til enhver tid ændre eller slette dine oplysninger. Det gør du ved at klikke på linket i bunden af vores nyhedsbrev, som vi sender til dig, eller ved at kontakte os via info@ailefo.dk.
Vi behandler dine oplysninger med respekt. Se vores persondatapolitik på vores website www.ailefo.dk under fanen “Handelsbetingelser”.
Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.
Vi bruger MailChimp som vores marketingautomatiseringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at indsende denne formular anerkender du, at de oplysninger, du giver, overføres til MailChimp til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår

 
* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp